Llançament de les bases de participació

Ahir Vicent Tormo, Marta Masip, Carlos Martínez i Jessica Montero components de l’organització EMAC , junt al regidor de Cultura Vicent Granel vam presentar al CMC La Mercè el projecte en el que em estat preparant aquests últims mesos. A més de llançar  les bases de participació per artistes, creatius i empreses creatives que ja podeu trobar en la nostra pàgina web Bases de participació artística .

Un gran treball per davant

Ahir vam estar presents en el debat cultural “La ciutat que fa música, fa ciutat” al Museu de Belles Arts de Castelló, organitzat per dos festivals urbans, el MUV! Circuito Música Urbana Valencia i el  Trovam! Castelló 2015. El títol d’aquest debat recull gran part de la filosofia que volem defendre des de EMAC – Borriana, amb  la creació d’un espai de foment gaudiment y promoció de la creació musical i artística.  Els diferents participants de la taula rodona van intercanviar els arguments entorn a la música i els festivals locals com eixos generadors de connexió entre persones i reforçament de la participació de la ciutadania.

jornadaImatge. Taula rodona amb els professionals que van participar a l’encontre.

Nosaltres estem plantejant un festival amb l’objectiu de vincular a la població i al públic en general d’aquesta idea de “fer ciutat”, posant damunt la taula ferraments culturals que obrin un nou camí de desenvolupament per a Borriana. Per això, en acabar l’espai de reflexió plantejat en la jornada, vam tindre una reunió amb l’equip de treball de l’EMAC en el que vam reforçar el nostre esforç per construir un projecte per a Borriana i per a la ciutadania amb el recolzament de saber que tot es possible.

DSC_0496

Imatge. Reunió de la direcció de EMAC  – Borriana.